شرکت خرمای کریستال به هدف نهادینه کردن بهبود کیفیت فرآیندهای تولید، رعایت اصول ایمنی، حفاظت از محیط زیست و عمل به تعهدات اجتماعی خود اقدام به استقرار سیستم های مدیریت براساس استانداردهای جهانی کرده است لذا جهت این امر شرکت ICB ایتالیا یکی از باسابقه ترین و مطرح ترین شرکت های بین المللی استاندارد جهانی با استقرار کارشناسان خود در مجموعه و ممیزی های سیستماتیک و منظم چارچوب های لازم برای ایجاد استاندارد های بین المللی مواد غذایی و مدیریتی را فراهم نمود.و سرانجام شرکت خرمای کرستال در سال 2017 موفق به اخذ استاندارد های ذیل از شرکت ICB ایتالیا گردید

ایزو 9001:

استاندارد سیستم مدیریت کیفیت , بدین معنی که این استاندارد به دنبال ایجاد سیستمی است که کیفیت را در سراسر سازمان مدیریت کند

 

ایزو 22000:

هدف از تدوین استاندارد ایزو 22000، تعیین الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است

که برای اثبات توانایی کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی  یک سازمان در زنجیره  مواد غذایی لازم می باشد.

 

گواهینامه GMP

GMPمخفف ( Good Manufacturing Practices) و به معنای روشهای خوب ساخت میباشد که از جمله استاندارد های پیش نیازی در برقراری سیستم های بهداشتی مدرن محسوب میگردد. GMP پایه و اساس نظام*های ایمنی مواد غذایی و اجرای این اصول سلامت محصول را طبق استانداردهای مورد نظرتامین میکند..

 

گواهینامه HACCP

HACCP مخفف Hazard Analysis and Critical Control Point، به‌منظور کاهش ریسک سلامت مصرف‌کنندگان مواد غذایی می‌باشد.
سیستم HACCP درواقع نوعی روش سیستماتیک بررسی مواد اولیه، فرآیند، فرآورده نهایی، شرایط جابه جایی و نگهداری، بسته‌بندی و توزیع مواد غذایی است HACCP این امکان را می‌دهد که نقاط حساس و خطرآفرین تولید شناسایی‌شده و با دقت بیشتری تحت نظارت قرار گیرند.

گواهینامه BRC

(British Retail Consortium ( BRC
 
این استاندارد اروپایی با تکیه بر کیفیت  و در نظر گرفتن بهداشت در تولید فرآورده های غذایی  و زنجیره تولید ،مواد غذایی را تضمین می کند.
مزایای پیاده سازی سیستم BRC در سازمان:
•    نمایانگر توجه و تعهد تولید کننده به اهمیت سلامت مصرف کننده است
•    استاندارد BRC هم استاندارد سیستم و هم استاندارد محصول است
•    استاندارد BRC الزامات شرایط خوب عملیات( GMP)، سیستم مدیریت کیفیت و سیستم HACCP را پوشش می دهد.
•    افزایش رضایت مشتریان
•    نشان دهنده كیفیت ، ایمنی،صلاحیت و كارائی در انجام فرایند تولید،بسته بندی و توزیع 
•    آزمایشات كنترل كیفی پرهزینه به سمت تفكر پیشگیرانه  می رود.
 

استاندارد IFS

IFS
 
باتوجه به نیاز خریدارن مواد غذایی در فروشگاه ها به کسب اطلاع از نحوه تامین مواد اولیه و کحصولات غذایی،دست اندر کاران فروش مواد غذایی در کشور فرانسه وآلمان در هماهنگی با دیگر کشور های جهان اقدام به تدوین استاندارد بین المللی غذا
 
International Food Standard نمودند.