شرکت خرمای کریستال به هدف نهادینه کردن بهبود کیفیت فرآیندهای تولید، رعایت اصول ایمنی، حفاظت از محیط زیست و عمل به تعهدات اجتماعی خود اقدام به استقرار سیستم های مدیریت براساس استانداردهای جهانی کرده است لذا جهت این امر شرکت ICB ایتالیا یکی از باسابقه ترین و مطرح ترین شرکت های بین المللی استاندارد جهانی با استقرار کارشناسان خود در مجموعه و ممیزی های سیستماتیک و منظم چارچوب های لازم برای ایجاد استاندارد های بین المللی مواد غذایی و مدیریتی را فراهم نمود.و سرانجام شرکت خرمای کرستال در سال 2017 موفق به اخذ استاندارد های ذیل از شرکت ICB ایتالیا گردید
ایزو 9001:
استاندارد سیستم مدیریت کیفیت , بدین معنی که این استاندارد به دنبال ایجاد سیستمی است که کیفیت را در سراسر سازمان مدیریت کند
گواهینامه HACCP
HACCP مخفف Hazard Analysis and Critical Control Point، بهمنظور کاهش ریسک سلامت مصرفکنندگان مواد غذایی میباشد.
سیستم HACCP درواقع نوعی روش سیستماتیک بررسی مواد اولیه، فرآیند، فرآورده نهایی، شرایط جابه جایی و نگهداری، بستهبندی و توزیع مواد غذایی است HACCP این امکان را میدهد که نقاط حساس و خطرآفرین تولید شناساییشده و با دقت بیشتری تحت نظارت قرار گیرند.
گواهینامه BRC