خرمای ربی

خرمای ربی یکی از معروف ترین خرماهای استان سیستان و بلوچستان است .

میتوان گفت خرمای ربی خاص این استان است و در چندین شهر کشت میشود ازجمله:چابهار، سراوان، ایرانشهر، زابل و خاش .

از نظر کیفیت بهترین نوع خرمای ربی درمنطقه سراوان کشت میشود و مرغوبیت بالایی دارد.

متاسفانه به دلیل عدم وجود کارگاه های صنعتی فرآوردند و بسته بندی در منطقه بیشترین محصول تولیدی خرمای ربی به صورت فله به پاکستان صادرمی شود .

در آنجا بعد از بسته بندی های ساده به بازار های جهانی ارایه میگردد که گاها این خرما را به عنوان خرمای پاکستان میشناسند.

قسمتی از خرمای ربی تولیدی به استان های همجوار فرستاده میشود تاعملیات بسته بندی و صادرات روی آن انجام شود (ازجمله کرمان ) .

خرمای ربی دارای میوه بزرگ به رنگ های قرمز، متمایل مشکی و پوست براق و شفاف و نازک دارد.

خرمای ربی به علت رطوبت پایین, خرمایی با ماندگاری بالا محسوب میشود و این امر باعث شده در بحث صادرات

با مشکلاتی همچون نیاز به سرخانه مواجه نباشد .

شرکت خرمای کریستال با توجه به نیازهای مشتریان داخلی و خارجی خود در طول سال و در ایام برداشت اقدام به جمع آوری خرماهای مطلوب با بالاترین کیفیت در بسته بنده های به روز و مدرن نموده تا در دیگر ایام سال پاسخ گوی نیاز بازارهای داخلی و صادراتی باشد. 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید:




مزایای تهیه ی خرمای ربی از شرکت کریستال

بسته بندی با رعایت کلیه موازین صادراتی 

داشتن کلیه مجوزهای ملی و بین المللی و  نشان حلال 

ارایه طرح های جدید بسته بندی

مجهز بودن به ۴ دستگاه شیرینگ و تسمه کشی محصولات

قابلیت وکیوم محصولات

تنها شرکت دارای گواهی BRC که مجوز خرده فروشی در انگلستان هست

۶ گواهی نامه بین المللی ایزو از ایتالیا

 داشتن ۱۲ تا استاندارد ملی خرما 

دارا بودن تمامی استانداردهای وزارت بهداشت 

مجهز بودن به سردخانه های اختصاصی 

تضمین کیفیت محصولات 

قابلیت ارسال سفارش در مقیاس زیاد 

دارا بودن مجوز رسمی از وزارت صنعت و معدن و تجارت

و ارسال در کمترین زمان ممکن از مزایای همکاری با مجموعه خرمای کریستال است .

علاوه بر این خرما شرکت خرمای کریستال ، خرماهای زیر را نیز تولید می کند : 

خرمای شاهانی

خرمای کبکاب

خرمای مضافتی

خرمای زاهدی

خرمای سایر (خرمای استعمران )

خرمای کلوته 

خرمای پیارم

خرمای برهی

خرمای خاصویی

خرما آلویی

خرمای دگلت نور

خرما ربی در ایران 

ربی جزء یکی از ناشناخته ترین خرماها در کشور می باشد . 

شاید یکی از مهم ترین عوامل در ناشناخته ماندن این خرما بازاریابی و همچنین پخش آن در استان های کشور می یاشد . 

ربی با گوشت و پوست به هم چسبیده دارای مزه و طعم خاصی می باشد . 

مصرف کنندگان این خرما ، قشر خاصی از مردم هستند و شاید همان درصد کمی باشند که این خرما را می شناسند . 

مصرف خرمای ربی در سال ۹۷ 

در سال ۹۷ مصرف این خرما نسبت به سال های قبل افزایش داشت و نشان دهنده ی آشنایی مردم با این خرما بود . 

یکی از مهم ترین عواملی را کی می توان در مصرف این خرما مورد توجه قرار داد ، عدم نیاز به یخچال برای نگهداری این خرما می باشد . 

این موضوع کمک زیادی به نگهداری خرمای ربی می کند و همچنین شرایط و هزینه های نگهداری آن را پایین می آورد . 

مصرف خرمای ربی در سال ۹۸ 

امیدواریم که در سال ۹۸ با بیشتر شدن بازاریابی و معرفی محصولات خرمایی ، مصرف این خرما نیز افزایش داشته باشد .