خریداران خرما

خریداران خرما

خریداران خرما را می توان در چند دسته طبقه بندی نمود . 

طبقه ای مخصوص افراد سودجو و دلال می باشد که متاسفانه تعداد آن ها نیز در زمینه خرید خرما زیاد است.

عده ای دیگر تاجران خرما می باشند که حرفه آن ها خرید و فروش خرما می باشد . 

دسته آخر هم شرکت های معتبر و رسمی دارای مجوز های لازم هستند که شرکت کریستال در دسته ی آخر قرار می گیرد.

شرکت ما یکی از بزرگترین خریداران خرما در کشور محسوب می شود که دارای پتانسیل بالا در خرید خرما می باشد و می تواند خرمای سایر

کشاورزان وشرکت ها را با قیمت مناسب بخرد.

همچنین می توانید نیم نگاهی به صفحه قیمت عمده فروشی خرما ، خرید عمده خرما ، قیمت خرما مضافتی و قیمت خرید خرما داشته باشید.

شرکت کریستال با سابقه درخشان در زمینه خرما آماده همکاری با سایر شرکت های خریدار خرما و تاجران خرما می باشد و در هر زمانی آماده ی خرید خرمای مرغوب و درجه یک سایر شرکت های می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان شرکت کریستال در ارتباط باشید . 

 

 شرکت کریستال پس از بررسی و تحقیق کیفیت خرما می تواند آن را به صورت عمده از فروشنده ، بخرد.

جالب است بدانید منشأ خرما (.Phoenix dactylifera L) را بين النهرین (عراق امروزی) می دانند و سابقه کشت و کار آن در مناطق اصلی تولید یعنی شبه جزیره عربستان، شمال آفریقا و کشورهای خاورمیانه به حدود ۵۰۰۰ سال پیش بر می گردد.

ایران از جمله کشورهای طراز اول تولیدکننده و صادر کننده این محصول به شمار می رود.

بر اساس آمارنامه وزارت جهاد کشاورزی میزان تولید خرمای کشور در سال ۱۳۹۲ بالغ بر ۱۰۰۰۰۰۰ تن بوده و این محصول جایگاه چهارم را در بین محصولات باغی از لحاظ میزان تولید داشته است.

همچنین می توانید نیم نگاهی به صفحات قیمت خرمای کبکاب ، قیمت خرمای زاهدی و صادرات خرما داشته باشید.

مهمترین استان های تولید کننده آن کرمان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، بوشهر و هرمزگان می باشند.

ارقام متعدد و بسیار متنوعی از انواع نرم، نیمه خشک و خشک در کشورهای تولید کننده این محصول مورد کشت و کار قرار می گیرد.

از انواع ارقام ترم خرما(دارای رطوبت بیش از ۳۰٪) می توان مضافتی، شاهانی، کبکاب، مرداسنگ، خاصویی، برحی، حلاوی، حبانی، مجول و خضراوی را نام برد.

امری، دگلت نور، خلاص، استعمران، پیارم، و حلاوی از دسته ارقام نیمه خشک(دارای رطوبت ۳۰-۲۰٪) و زاهدی، دگلت بیدا، هورا، دیری، ساکوتی و توری از ارقام خشک آن(دارای رطوبت کمتر از ۲۰٪) محسوب می شوند.

خرما میوه ای مغذی و پرانرژی است که بخش مهمی از جیره غذایی ساکنان کشورهای تولید کننده را تشکیل می دهد و به صورت های تازه، خشک یا اشکال گوناگون فرآوری شده به مصرف می رسد.

متأسفانه ضایعات خرما در طی برداشت، جابه جایی پس از برداشت و بازاررسانی به دلیل بروز اختلالات فیزیکی و فیزیولوژیکی، بیماری های پاتولوژیک و آلودگی به آفات بالاست.

طبق آمار منتشره درصد ضایعات پس از برداشت خرما در ایران حدود ۲۱-۱۸ درصد است که در مراحل مختلف برداشت، حمل و نقل، انبارداری، عمده فروشی و خرده فروشی حادث می شود. 

میوه خرما از نوع سته و دارای یک هسته است که وزن هسته معمولا در حدود ۹ تا ۳۰ درصد وزن گوشت آن می باشد.

البته انواع دارای هسته های کوچک تر و با ضخامت گوشت بیشتر، ترجیح داده می شوند.

شکل خرما بسته به رقم ممکن است گرد، بیضوی، مستطیلی یا استوانه ای باشد.

شاخص های کیفی در خرما عبارتند از: اندازه، شکل، رنگ، بافت (قابلیت جویدن)، تمیزی و عاری بودن از نقایصی همچون آفتاب سوختگی، جداشدگی

پوست از گوشت، آفت زدگی، شکرک زدگی، تخمیر و پاتوژن های مولد پوسیدگی با اجرای برخی عملیات پیش از برداشت می توان زمینه افزایش کیفیت و

سلامت محصول را فراهم نمود.

برای مثال پوشاندن خوشه ها با استفاده های از پوشش های مناسب باعث محافظت میوه از غبار، آفات و باران می شود و یا تنک خوشه ها، ضمن

کاهش فشردگی، اندازه و کیفیت میوه را نیز افزایش می دهد.

قند اصلی اکثر ارقام نیمه خشک و خشک خرما از نوع سوکروز و اکثر ارقام نرم از دسته قندهای احیاء شونده (فروکتوز و گلوکز) است.

میزان قند کل این محصول نیز حدود ۵۰(بر اساس وزن تازه) با ۷۵٪ (بر اساس وزن خشک) می باشد.

از آنجا که مصرف کنندگان از نظر میزان شیرینی پسندی، ذائقه های متفاوتی دارند، لازم است انتخاب رقم متناسب بازار هدف و نحوه مصرف باشد. 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *